Route Mobiel Pechhulp Service


  • Altijd weer snel verder

    Als u pech heeft met uw auto of motor, wilt u snel hulp. Niet meer, niet minder.Dat is dan ook precies wat we u bieden in Nederland of in Europa. Belt u ons, dan proberen we u via de telefoon op weg te helpen. Lukt dat niet, dan sturen wij een monteur. In Nederland zelfs al binnen 35 minuten.

  • Werkwijze

    In 70% van alle gevallen kunnen onze monteurs uw auto direct repareren. Lukt het niet, dan zoeken we een andere oplossing. Bij Pechhulp Nederland bepaalt u met de pechhulpverlener naar welke garage in de buurt uw auto gebracht kan worden. Als uw auto niet binnen 24 uur gemaakt kan worden, mag dat ook uw eigen garage zijn. Bij Pechhulp Europa is dat over het algemeen een garage in de buurt. In de tussentijd regelen wij een andere auto, waarin u zonder extra kosten tot twee dagen mag rijden, in het buitenland zelfs tot 7 dagen. Zo hebt u alle tijd om uw auto te laten repareren of repratiëren - en kunt u gewoon verder.

  • U kunt altijd weer...weg

    We hópen niet dat u tevreden over ons bent – we zórgen ervoor. En toch kan het gebeuren dat u gewoon op wilt zeggen. Dan doen we niet moeilijk. Na uw eerste jaarcontract kunt u zelfs iedere dag opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand (per prolongatiedatum of een dag na binnenkomst van uw vrijwaringsbewijs).

Let op: het kan voorkomen dat u al verzekerd bent voor pechhulp via bijv. uw autoverzekering. Controleer de polissen van andere verzekeringen en wat er dan exact verzekerd is. Zo voorkomt u dat u dubbel verzekerd bent.

Hebt u hier nog vragen over? U vindt vast uw antwoord bij onze veelgestelde vragen.